valentines_day_and_aphrodisiac_perfumes

Αφροδισιακά αρώματα για έναν ξεχωριστό Άγιο Βαλεντίνο!

Εάν έχετε πονηρή διάθεση για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, έχουμε τα αρώματα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε μια ιδιαίτερα πικάντικη νότα σε αυτήν τη τόσο ξεχωριστή ημέρα!

Ένα αφροδισιακό άρωμα είναι ένα σέξι άρωμα με ιδιαίτερες νότες που μπορεί να σας εξιτάρει, να τονώσει την έρωτική σας διάθεση και να σας βοηθήσει να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας αβίαστα.

Η λέξη “αφροδισιακά” προέρχεται στην πραγματικότητα από την ελληνική γλώσσα και σχετίζεται με τη θεά του έρωτα, της ομορφιάς και της σεξουαλικότητας, την Αφροδίτη! Και όταν πρόκειται για αφροδισιακά αρώματα, ορισμένες νότες λέγεται ότι πατούν όλα τα σωστά κουμπιά και ενισχύουν τη σεξουαλική μας έλξη.

αφροδισιακά_αρώματα_για_έναν_ξεχωριστό _Άγιο_Βαλεντίνο

Έτσι, για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το τέλειο σύγχρονο ερωτικό φίλτρο, σας αποκαλύπτουμε τις πιο ρομαντικές και αφροδισιακές νότες που μπορείτε να βρείτε στην αγορά, καθώς και κάποια από τα αγαπημένα μας αρώματα που βασίζονται σε αυτές.

Αν θέλετε να μάθετε ποιο άρωμα ανάβει έναν άντρα, ή πώς να μυρίζετε ακαταμάχητα στο πρώτο ραντεβού, ή ίσως ψάχνετε να βρείτε αρώματα που ταιριάζουν μεταξύ τους, σε αυτόν τον οδηγό θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Top Αφροδισιακές Νότες Αρωμάτων

Βανίλια

Με τη γλυκιά και δελεαστική της φύση, η βανίλια είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα αρώματα που ενισχύουν τη διάθεση.

Το ελαφρύ και ανακουφιστικό άρωμά της θεωρείται ότι προκαλεί μια ευφορική επίδραση, αφήνοντας τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες να αισθάνονται πολύ αισθησιακά!

Έχετε μήπως σχέδια για κάποιο ρομαντικό ραντεβού; Ένα ή δύο ψεκασμοί από ένα αφροδισιακό άρωμα με νότες βανίλιας θα σας αφήσει να αισθάνεστε ακαταμάχητοι.

Vanilla_perfumes

Αφροδισιακές νότες βανίλιας στα Designer αρώματα

Ανεβάστε τη θερμοκρασία με το La Vie Est Belle Intensément της Lancôme. Ένα ακαταμάχητα σέξι άρωμα για την γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα. Νότες βανίλιας τόσο λαχταριστές που κυριολεκτικά θες να τις καταβροχθίσεις, σε ένα άρωμα που θυμίζει έντονα Red Velvet Cake.

Στον αντίποδα, το σταθερά αγαπημένο Le Male του Jean Paul Gaultier είναι ένα μάθημα αποπλάνησης με το εμβληματικό αρρενωπό μείγμα του από λεβάντα, άνθη πορτοκαλιάς, κανέλα και, φυσικά, βανίλια!

La Vie Est Belle Intensément
Le Male

Γιασεμί

Το γιασεμί είναι ένα εξωτικό λουλούδι που είναι γνωστό για το γλυκό, λεπτό άρωμά του, και έχει αναφερθεί σε ορισμένους πολιτισμούς ως το “άρωμα του έρωτα” λόγω της υποτιθέμενης ικανότητάς του να αυξάνει τα ρομαντικά και θετικά συναισθήματα.

Αυτό που κάνει την συγκεκριμένη νότα τόσο ξεχωριστή, είναι ότι υπάρχουν πάνω από 40 διαφορετικά είδη γιασεμιού που χρησιμοποιούνται ευρέως στον τομέα της αρωματοποιίας. Οπότε μη ανησυχείτε ότι θα μυρίζετε όπως όλοι οι άλλοι. Σίγουρα θα βρείτε την νότα που ταιριάζει στην δική σας ταυτότητα.

το_γιασεμι_στην_αρωματοποιϊα

Αφροδισιακές νότες γιασεμί στα Designer αρώματα

Το Alien Goddess από MUGLER έχει ως κύρια νότα το γιασεμι, σε ένα ιδανικό πάντρεμα με δροσερές νότες καρύδας. Είναι αεράτο, θηλυκό, λουλουδάτο, με εξαιρετική διάρκεια (7+ ώρες).

Ένα εξαιρετικό ανδρικό άρωμα με αισθησιακές νότες γιασεμιού είναι το το Bottled Night από Hugo Boss. Πρόκειται για ένα σκοτεινό άρωμα με χαρακτηριστική γοητεία.

Alien Goddess του MUGLER
Alien Goddess
Bottled Night από Hugo Boss.
Bottled Night

Τριαντάφυλλο

Όταν πρόκειται για ρομαντισμό και αγάπη, δεν υπάρχει κανένα άρωμα τόσο εμβληματικό όσο το τριαντάφυλλο. Με το σαγηνευτικό άρωμά του και την όμορφη αίσθηση του, δεν είναι περίεργο που θεωρείται τόσο πολύτιμο εδώ και αιώνες!  

Όχι μόνο πιστεύεται ότι βελτιώνει την διάθεση, αλλά οι πολύτιμες ιδιότητές του το καθιστούν επίσης μια διαχρονική επιλογή για όσους θέλουν να απογειώσουν τα βράδια τους με την απολαυστική γοητεία του.

Αφροδισιακές νότες τριαντάφυλλου στα Designer αρώματα

Αν τα λουλουδάτα, τριανταφυλλένια αρώματα έχουν μια ξεχωριστή θέση την καρδιά σας, τότε θα λατρέψετε το αφροδισιακό άρωμα Flowerbomb της Viktor&Rolf, το οποίο είναι γεμάτο με αρώματα τριαντάφυλλου, γιασεμιού και βανίλιας! 

Σε ανδρικό άρωμα, δοκιμάστε το Toy Boy από Moschino, το οποίο συνδυάζει νότες κομψού τριαντάφυλλου με vetiver, ξύλο κασμίρ και κεχριμπάρι.

moschino-toy-boy-eau-de-parfum_
Toy Boy
Flowerbomb

Μόσχος

Ψάχνετε μαι εξαιρετική αρωματική νότα για να προσθέσετε μια έξτρα σπίθα ρομαντισμού στη βραδιά σας; Εάν ναι, τότε πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε κάποιο άρωμα με βάση τον μόσχο.

Ο μόσχος προσφέρει την τέλεια γήινη, ξυλώδη ισορροπία μεταξύ αρσενικών και θηλυκών νοτών, καθιστώντας τον ιδανικό όταν θέλετε να ντυθείτε καλά και να εντυπωσιάσετε.

Είτε θέλετε να αναβαθμίσετε ένα κλασικό άρωμα είτε να πειραματιστείτε με κάτι νέο, ο μόσχος πρέπει να είναι η νότα της επιλογής σας!

Αφροδισιακές νότες μόσχου στα Designer αρώματα

Ο Narciso Rodriguez έχει 2 φανταστικά αρώματα, το Musc Noir και Bleu Noir Extreme, τα οποία βασίζονται στην “καρδιά του μόσχου”.

Το Musc Noir είναι τυλιγμένο σε μυστήριο και ένταση, ενώ το Bleu Noir Extreme προσφέρει μια έκρηξη φρεσκάδας με αισθησιακές αποχρώσεις.

narciso-rodriguez-for-him-bleu-noir-extreme-eau-de-toilette_
Bleu Noir Extreme
Musc Noir

Τουμπερόζα

Η τουμπερόζα είναι ένα πολυτελές, πλούσιο και μυστηριώδες άρωμα που ταιριάζει καλύτερα στις νυχτερινές δραστηριότητες!

Πρόκειται για ένα άρωμα που ανέκαθεν θεωρούνταν ταυτόσημο της σεξουαλικότητας. Θεωρήθηκε πολύ σαγηνευτικό από τότε που εισήχθη στη βικτοριανή εποχή, όταν απαγορεύτηκε στις νεαρές κυρίες να το φορούν καθώς υπήρχε η αντίληψη ότι προκαλούσε άμεσα διέγερση και μείωνε τους σεξουαλικούς φραγμούς!

Φθάνοντας στο παρόν, η τουμπερόζα αποτελεί σύμβολο της σεξουαλικότητας στον κόσμο των αρωμάτων.

tuberose

Αφροδισιακές νότες τουμπερόζας στα Designer αρώματα

 Ένα από τα κορυφαία αρώματα που διαθέτουν τουμπερόζα είναι το My Way του Armani, το οποίο χρησιμοποιεί μοριακή απόσταξη προκειμένου να εξάγει την πιο αγνή καρδιά αυτού του περιζήτητου συστατικού. Αυτό δημιουργεί μια κρεμώδη, βελούδινη νότα που προκαλεί μια αίσθηση θηλυκότητας, διατηρώντας παράλληλα την τόλμη της.

Όσον αφορά ανδρικό άρωμα με τουμπερόζα, μπορείτε να δοκιμάσετε το άρωμα που έχει αφήσει το στίγμα του στην σύγχρονη αρωματοποιία όσο λίγα άλλα, το 1 Million by Paco Rabanne.

my_way_armani
My Way
1 million
1 Million

Θέλετε να μάθετε τα 30 καλύτερα ανδρικά αρώματα όλων των εποχών?
Διαβάστε εδώ!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *